Pyragėliai su obuoliais ir cinamonu
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Paprasti , bet labai skanūs pyragėliai! Ypač gardu valgyti dar šiltučius pyragėlius!
Ingredientai
- Sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt
- Obuoliai 2 vnt
- Cinamonas 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Cukrus 2 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Pirmiausia, nulupame obuolius supjaustome arba sutarkuojame ir sumaišome su cinamonu , cukrumi.
- Sluoksniuotą bemielę tešlą supjaustome mažais kvadratėliais arba pjauname pusiau ir į vidų dedame obuolio, užlenkiame. Galite obuoliukus ir tarkuoti.
- Visa tai dedame į kepimo skardą ir kepame maždaug 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
- Iškepus pyragėliams galime juos pabarstyti cukraus pudra ar patepti pašildytu medumi ir užberti spalvotų dekoracijų.