Prancūziško batono sumuštinis su mėsos kukuliais ir karamelizuotais svogūnais

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 2, 2018
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Greitai paruošiamas patiekalas su karamelizuotais svogūnais.

Ingredientai

  • Aliejaus 1 g
  • Svietas Pagal skonį
  • Rudasis cukrus Pagal skonį
  • Malta mėsa 100 g
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai 20 žiupsnelis
  • Pomidorų padažas Pagal skonį
  • Aliejaus Pagal skonį
  • Prancūziškas batonas 1/2 vnt

Eiga

  1. Nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais. Juos suberkite į keptuvę kartu su sviestu ir ruduoju cukrumi. Turinį vis pamaišykite, kad svogūnai šiek tiek karamelizuotųsi.
  2. Mėsą pagardinkit druska ir juodaisiais pipirais. Iš mėsos suformuokit nedidelius mėsos kukulius ir kepkite išvalytoje keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Baigiant kepti supilkit savo mėgstamą padažą ir kelias minutes patroškinkite.
  3. Prancūzišką batoną įpjaukite per vidurį, sudėkite paruoštus maltos mėsos kukulius ir karamelizuotus svogūnus. Skanaus

Panašūs receptai