Prancūziško batono sumuštinis su mėsos kukuliais ir karamelizuotais svogūnais
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Greitai paruošiamas patiekalas su karamelizuotais svogūnais.
Ingredientai
- Aliejaus 1 g
- Svietas Pagal skonį
- Rudasis cukrus Pagal skonį
- Malta mėsa 100 g
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai 20 žiupsnelis
- Pomidorų padažas Pagal skonį
- Aliejaus Pagal skonį
- Prancūziškas batonas 1/2 vnt
Eiga
- Nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais. Juos suberkite į keptuvę kartu su sviestu ir ruduoju cukrumi. Turinį vis pamaišykite, kad svogūnai šiek tiek karamelizuotųsi.
- Mėsą pagardinkit druska ir juodaisiais pipirais. Iš mėsos suformuokit nedidelius mėsos kukulius ir kepkite išvalytoje keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Baigiant kepti supilkit savo mėgstamą padažą ir kelias minutes patroškinkite.
- Prancūzišką batoną įpjaukite per vidurį, sudėkite paruoštus maltos mėsos kukulius ir karamelizuotus svogūnus. Skanaus