Prancūziškas dešrainis

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Dešrainis prancūziškoje duonoje - tokie, kokius rastumėte Paryžiaus gatvelėse.

Ingredientai

  • Prancūziškas batonas (bagetė) 1 vnt
  • Dešrelės 1 vnt
  • Pomidorų padažas Pagal skonį
  • Garstyčios Pagal skonį

Eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ant viryklės užkaiskite nedidelį puodą su vandeniu.
  2. Nuo prancūziško batono nupjaukite kraštus, patrumpinkite, kad jis būtų kiek trumpesnis nei dešrelė. Išpjaukite arba išimkite dalį batono vidaus.
  3. Virkite dešrelę, kol ji pilnai sušils. Batoną paskrudinkite orkaitėje apie 1-2 min.
  4. Batono vidų pagardinkite pomidorų padažu ir garstyčiomis bei įdėkite dešrelę. Voila!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!