Prancūziškas dešrainis
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Dešrainis prancūziškoje duonoje - tokie, kokius rastumėte Paryžiaus gatvelėse.
Ingredientai
- Prancūziškas batonas (bagetė) 1 vnt
- Dešrelės 1 vnt
- Pomidorų padažas Pagal skonį
- Garstyčios Pagal skonį
Eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ant viryklės užkaiskite nedidelį puodą su vandeniu.
- Nuo prancūziško batono nupjaukite kraštus, patrumpinkite, kad jis būtų kiek trumpesnis nei dešrelė. Išpjaukite arba išimkite dalį batono vidaus.
- Virkite dešrelę, kol ji pilnai sušils. Batoną paskrudinkite orkaitėje apie 1-2 min.
- Batono vidų pagardinkite pomidorų padažu ir garstyčiomis bei įdėkite dešrelę. Voila!