Pomidorų sriuba su mėsos kukulaičiais
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Niekada neatsibostanti, nuostabiai kvapni ir be galo gardi aštroka pomidorų sriuba. Kartą paragavus ši sriuba vis dažniau ir dažniau garuos ant jūsų stalo.
Ingredientai
- Sultinys 2.5 l
- Lauro lapai 2 vnt
- Svogūnas 2 vnt
- Malti pipirai 1 šaukštas (-ai)
- Malta mėsa 300 g
- Pomidorai 500 g
- Makaronai 100 g
- Grietinėlė 200 ml
- Petražolės Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Pomidorų padažas 4 šaukštas (-ai)
Eiga
- Svogūnus supjaustyti ir apkepinti keptuvėje;
- Puode užkaisti sultinį, įdėti lauro lapus, apkepintus svogūnus bei iš maltos mėsos suformuotus mažus kukulius;
- Įberti druskos ir čili pipirus;
- Pridėti pjaustytus pomidorus bei pomidorų pastos;
- Sriubai įpusėjus virti suberti makaronus vis nepamirštant pamaišyti;
- Kai sriuba paruošta pridėti grietinėlės bei kapotų petražolių.