Pomidorų, fetos ir grybų salotos

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ypač šventėms tinkančios salotos

Ingredientai

  • Pomidorai 3 vnt
  • Žiedinis kopūstas 300 g
  • Feta sūris 100 g
  • Alyvuogės 5 vnt
  • Šampionai 4 vnt
  • Kalendra Pagal skonį

Eiga

  1. Patarčiau įsigyti keletą visai jaunų grybų. Tokių, kurių kepurėlės dar neatsivėrė ir kuriuose nesimato tamsių juostelių vidinėj kepurėlės pusėje. Grybus galite susmulkinti žalius, tačiau taip pat galite juos apvirti pasūdytame vandenyje (1 min).
  2. Taigi, žiedinius kopūstus išardome į mažus žiedynus, susmulkiname, įdedame žiedais supjaustytų alyvuogių, pomidorų ir šampinionų.
  3. Sudedame kubeliais smulkintą fetos sūrį. Viską gerai sumaišome, paskaniname aliejumi Altero Gold, druska, kalendromis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!