Pomidorų, fetos ir grybų salotos
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ypač šventėms tinkančios salotos
Ingredientai
- Pomidorai 3 vnt
- Žiedinis kopūstas 300 g
- Feta sūris 100 g
- Alyvuogės 5 vnt
- Šampionai 4 vnt
- Kalendra Pagal skonį
Eiga
- Patarčiau įsigyti keletą visai jaunų grybų. Tokių, kurių kepurėlės dar neatsivėrė ir kuriuose nesimato tamsių juostelių vidinėj kepurėlės pusėje. Grybus galite susmulkinti žalius, tačiau taip pat galite juos apvirti pasūdytame vandenyje (1 min).
- Taigi, žiedinius kopūstus išardome į mažus žiedynus, susmulkiname, įdedame žiedais supjaustytų alyvuogių, pomidorų ir šampinionų.
- Sudedame kubeliais smulkintą fetos sūrį. Viską gerai sumaišome, paskaniname aliejumi Altero Gold, druska, kalendromis.