Pikantiškos keptos bulvės

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Pikantiškų bulvių receptas.

Ingredientai

  • Bulvės 5 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Česnakinė druska 1 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 šaukštas (-ai)
  • Čili prieskoniai 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Alyvuogių aliejus 50 ml
  • Čederio sūris 200 g

Eiga

  1. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Sukapokite svogūną. Įkaitinkite orkaitę iki 220°C.
  2. Bulvių kubelius ir svogūnus suberkite į aliejumi apteptą kepimo skardą. Užbarstykite česnakinius prieskonius, aštrius prieskonius ir druską. Apšlakstykite aliejumi. Viską gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
  3. Kepkite 30-40 minučių arba kol bulvių centrai suminkštės, o kraštai taps traškūs, kas 10 minučių pamaišydami. Baigus kepti ant viršaus galite užtarkuoti čederio sūrio.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!