Pievagrybių ir kumpio salotos

Šefo receptai
Įkėlė: recipes.date.short.July 18, 2013
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Ingredientai

  • Marinuoti pievagrybiai 1/2 l
  • Kiaulienos kumpis 300 g
  • Poras 1 vnt
  • Majonezas 100 g
  • Vynas baltas 3 šaukštas (-ai)
  • Cukrus 1/2 vnt
  • Druska 1.4 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Kiaulienos kumpį supjaustome kubeliais.
  2. Didesnius pievagrybius supjaustome per pusę.
  3. Porą suraikome griežinėliais.
  4. Paruošiame padažą. Sudedame majonezą, supilame baltą vyną, suberiame cukrų, druską, pipirus ir išmaišome iki vientisos masės.
  5. Visus supjaustytus produktus sudedame į indą, užpilame pagamintą padažą, gerai išmaišome ir paliekame maždaug 1 val. pastovėti.
  6. Salotinės dugną galime iškloti salotų lapais, sudėti salotas ir papildomai papuošti petražolėmis ant viršaus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!