Pievagrybių padažas
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Puikiai tiks prie įvairiausių patiekalų - mėsos, žuvies ar makaronų.
Ingredientai
- Pievagrybiai 150 g
- Svogūnų laiškai 80 g
- Sultinys Pagal skonį
- Grietinė 4 šaukštas (-ai)
- Miltai 2 šaukštas (-ai)
- Krapai Pagal skonį
- Prieskoniai Pagal skonį
Eiga
- Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais.
- Į keptuvę dedame sviestą, suberiame pjaustytus pievagrybius, lengvai apkepame. Įdedame miltų ir dar pakepame.
- Supilame sultinį arba grybų nuovirą. Dedame grietinę, svogūnų laiškus, pabarstome krapų. Dar keletą minučių pakaitiname. Pabarstome prieskoniais.
- Skanaus:)