Pievagrybių padažas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Puikiai tiks prie įvairiausių patiekalų - mėsos, žuvies ar makaronų. 

Ingredientai

  • Pievagrybiai 150 g
  • Svogūnų laiškai 80 g
  • Sultinys Pagal skonį
  • Grietinė 4 šaukštas (-ai)
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • Krapai Pagal skonį
  • Prieskoniai Pagal skonį

Eiga

  1. Supjaustome pievagrybius mažais kubeliais.
  2. Į keptuvę dedame sviestą, suberiame pjaustytus pievagrybius, lengvai apkepame. Įdedame miltų ir dar pakepame.
  3. Supilame sultinį arba grybų nuovirą. Dedame grietinę, svogūnų laiškus, pabarstome krapų. Dar keletą minučių pakaitiname. Pabarstome prieskoniais.
  4. Skanaus:)

Panašūs receptai