Picos vyniotinis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Picos vyniotinis.

Ingredientai

  • Sluoksniuota tešla 1 vnt
  • Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Fermentinis sūris 50 g
  • Kumpis 50 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Raudonėlis Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Kiaušiniai 1 vnt

Eiga

  1. Iškočiojau plonai tešlą, aptepiau pomidorų padažu, apibarsčiau tarkuotu sūriu, kumpio kubeliais, svogūno griežinėliais, raudonėliu, pašlaksčiau šiek tiek alyvuogių aliejaus ir suvyniojau. Šoną suklijavau išplaktu kiaušiniu, kuriuo po to aptepiau vyniotinio viršų. Galima kepti ir be formos, bet aš kepiau siaurioje pailgoje formoje. Žinoma ir temperatūra būtų buvusi geriau aukštesnė nei varškės apkepui, bet užtat aš jį įdėjau pabaigoje ir kai apkepą išėmiau, dar pakėliau temp. iki 220.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!