Picos padas
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Kartais tiesiog užsimanome paimprovizuoti ir patys paeksperimentuoti virtuvėje. Tačiau tokių bazinių žinių, kaip kad iškepti gerą picos padą kartais pritrūksta, taigi būtent todėl dalinamės receptu, o visa kita paliekame Jūsų vaizduotei!
Ingredientai
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Miltai 2 stiklinė (-ės)
- Kiaušinis 1 vnt
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Mielės 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Cukrus 1 pagal skonį
Eiga
- Pašilome pieną, įpilame cukrų, mieles, šiek tiek miltų ir leidžiame pastovėti apie 15 minučių.
- Išplakame kiaušinį, ištirpintą sviestą, visus miltus, įberiame žiupsnį druskos.
- Iškočiojame tešlą, suformuojame rutulį, jeigu tešla per daug drėgna, įpilkite ar pabarstykite miltais, ji turi nelipti prie rankų.