Pascha su migdolais

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Pascha su migdolais

Ingredientai

  • Varškė 1 kg
  • Kiaušinio trynys 3 vnt
  • Cukrus 1 stiklinė (-ės)
  • Sviestas 250 g
  • Razinos Pagal skonį
  • Migdolai Pagal skonį
  • Vanilė Pagal skonį

Eiga

  1. Varškę pertrinti per tankų sietelį arba permalti mėsmale. Trynius gerai ištrinti su puse normos cukraus ir išmaišyti su ištirpintu, tačiau pravėsintu sviestu.
  2. Viską sumaišyti su varške, sudėti be luobelės kapotus migdolus, vanilę ir ant silpnos kaitros maišant kaitinti, kol masė pradeda putoti.
  3. Supylus cukrų ir razinas, gerai išmaišyti, sukrėsti į drėgną sūrmaišį ar drobele išklotą formą, paslėgti ir palikti vėsiai, kad sutvirtėtų.
  4. Pieš patiekiant, Velykinę paschą išimti iš sūrmaišio ar formos, padėti ant medinės lentelės ar plokščios lėkštės. Puošti kapotais migdolais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!