Pangasija kiniškai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Kai norisi kažko žuviško ir kiniško viename:) 

Ingredientai

  • Pangasijų filė 4 vnt
  • Raudonoji paprika Pagal skonį
  • Ananasas 100 g
  • Bambukų ūgliai 100 g
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Vanduo 150 ml
  • Ananasas 50 ml
  • Krakmolas 1 šaukštas (-ai)
  • Aliejus 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Žuvies filė supjaustyti juostelėmis, pavarstyti prieskoniais ir iš abiejų pusių apkepti karštame aliejuje. Apkeptą žuvį išimti iš keptuvės.
  2. Česnakus susmulkinti. Ananasų griežinėlius ir raudonąją papriką susmulkinti. Į keptuvę, kurioje kepė žuvis, sudėti papriką, ananasus, bambukų ūglius, česnaką ir pakepinti apie 10 min. Supilti vandenį, ananasų sultis, pasūdyti, jei reikia, įberti žiupsnelį cukraus.
  3. Krakmolą gerai išmaišyti pusėje puodelio vandens ir supilti į keptuvę. Kai padažas sutirštės, sudėti žuvies juosteles ir dar pakaitinti 5 min. Tiekti su biriai virtais ryžiais.

Panašūs receptai