Orkaitėje kepta saldi bulvė

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
45 min.

Saldios bulvės lyginat su paprastomis bulvėmis turi daugiau naudingų maistinių medžiagų ir yra mažiau kaloringos. Vyšniniai pomidorais, natūraliu jogurtu ir avinžirniais pagardinta saldi bulvė, tobulas vakarienės pasirinkimas. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Saldi bulvė 2 vnt
  • Natūralus jogurtas 2 šaukštas (-ai)
  • Raudonas svogūnas 1.4 vnt
  • Vyšniniai pomidoriukai 6 vnt
  • Virti avinžirniai 20 g
  • Persilado prieskoniai 1/2 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Saldžią bulvę perpjauti išilgai, apšlakstyti kepimui skirtu aliejumi, kepti orkaitėje 180 laipsnių apie 30-40 min. priklausomai nuo bulvės dydžio.
  2. Natūralų jogurtą sumaišyti su prieskoniais, dėti ant bulvės kartu su pomidoriukais, svogūnais ir avinžirniais.
  3. Įdarui galima naudoti pačius įvairiausius ingredientus, nebijokite eksperimentuoti. Skanaus!

Panašūs receptai