Orkaitėje kepta avižinė košė

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Avižų dribsniai 135 g
  • Razinos 75 g
  • Lazdyno riešutai 75 g
  • Cinamonas 1 vnt
  • Rudasis cukrus 3 šaukštas (-ai)
  • Vanilės ekstraktas 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pienas 850 ml

Eiga

  1. Sumaišyti dribsnius, razinas ir riešutus. Pagardinti cinamonu, 1 valg. š. rodojo cukraus ir vanile.
  2. Orkaitė – 150C.
  3. Avižas užpilti pienu ir kepti orkaitėje 45 minutes.
  4. Viršų apibarstyti likusiais 2 valg. š. rudojo cukraus ir dar kepti 15 min.

Panašūs receptai