Obuoliai tešloje

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Sveikas ir skanus desertas.

Ingredientai

  • Obuoliai 2 vnt
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Cinamonas Pagal skonį
  • Grietinė 150 g
  • Druska Pagal skonį
  • Cukrus 1 šaukštas (-ai)
  • Miltai 2 stiklinė (-ės)
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti 1 cm storio žiedais.
  2. Tešlos ruošimas:
  3. Išplakti kiaušinius su cukrumi, įberti žiupsnelį druskos, suberti kepimo miltelius, cinamoną. Įdėti grietinės.
  4. Viską maišant palengva berti miltus, tešla turi būti ne per skysta.
  5. Merkti obuolius į paruoštą tešlą ir dėti į įkaitintą keptuvę.
  6. Pravėsusius galima apibarstyti cukraus pudra ar užpilti mėgstama uogiene.
  7. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!