Obuoliai tešloje
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Sveikas ir skanus desertas.
Ingredientai
- Obuoliai 2 vnt
- Kiaušiniai 2 vnt
- Cinamonas Pagal skonį
- Grietinė 150 g
- Druska Pagal skonį
- Cukrus 1 šaukštas (-ai)
- Miltai 2 stiklinė (-ės)
- Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti 1 cm storio žiedais.
- Tešlos ruošimas:
- Išplakti kiaušinius su cukrumi, įberti žiupsnelį druskos, suberti kepimo miltelius, cinamoną. Įdėti grietinės.
- Viską maišant palengva berti miltus, tešla turi būti ne per skysta.
- Merkti obuolius į paruoštą tešlą ir dėti į įkaitintą keptuvę.
- Pravėsusius galima apibarstyti cukraus pudra ar užpilti mėgstama uogiene.
- Skanaus!