Obuoliai tešloje
Porcijos:
                2 porcijos
            Sudėtingumas:
                Pradedančiajam
            Paruošimo laikas:
                5 min.
            Sveikas ir skanus desertas.
Ingredientai
- Obuoliai 2 vnt
 - Kiaušiniai 2 vnt
 - Cinamonas Pagal skonį
 - Grietinė 150 g
 - Druska Pagal skonį
 - Cukrus 1 šaukštas (-ai)
 - Miltai 2 stiklinė (-ės)
 - Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
 
Eiga
- Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti 1 cm storio žiedais.
 - Tešlos ruošimas:
 - Išplakti kiaušinius su cukrumi, įberti žiupsnelį druskos, suberti kepimo miltelius, cinamoną. Įdėti grietinės.
 - Viską maišant palengva berti miltus, tešla turi būti ne per skysta.
 - Merkti obuolius į paruoštą tešlą ir dėti į įkaitintą keptuvę.
 - Pravėsusius galima apibarstyti cukraus pudra ar užpilti mėgstama uogiene.
 - Skanaus!