Niujorko stiliaus dešrainis

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Lengvas receptas, kuris leis ir namuose pasigardžiuoti tikrais Niujorko dešrainiais.

Ingredientai

  • Jautienos dešrelės 6 vnt
  • Dešrainių bandelės 6 vnt
  • Geltonosios garstyčios Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt
  • Druska Pagal skonį
  • Pomidorų pasta 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Česnakų skiltelės 1 vnt
  • Raudonojo vyno actas 2 šaukštas (-ai)
  • Cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Troškinti arba rauginti kopūstai Pagal skonį
  • Vanduo Pagal skonį

Eiga

  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, pabarstyti druskos ir kepti apie 8-10 min., kol svogūnai tampa mikšti ir auksinės spalvos. Įdėti trintą česnaką ir dar pakepti apie 1 min. Įmaišyti actą, pomidorų pastą, cukrų ir vandenį (pagal skonį galima įmaišyti aštraus padažo). Užvirinti, sumažinti kaitrą ir troškinti, kol svogūnų pagardas sutirštėja.
  2. Pagal instrukciją ant pakuotės paruošti dešreles. Pašildyti bandeles.
  3. Į bandelę įdėkite dešrelę, uždėkite svogūnų pagardo, garstyčių ir raugintų arba troškintų kopūstų. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!