Niujorko stiliaus dešrainis
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Lengvas receptas, kuris leis ir namuose pasigardžiuoti tikrais Niujorko dešrainiais.
Ingredientai
- Jautienos dešrelės 6 vnt
- Dešrainių bandelės 6 vnt
- Geltonosios garstyčios Pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt
- Druska Pagal skonį
- Pomidorų pasta 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Česnakų skiltelės 1 vnt
- Raudonojo vyno actas 2 šaukštas (-ai)
- Cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Troškinti arba rauginti kopūstai Pagal skonį
- Vanduo Pagal skonį
Eiga
- Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, pabarstyti druskos ir kepti apie 8-10 min., kol svogūnai tampa mikšti ir auksinės spalvos. Įdėti trintą česnaką ir dar pakepti apie 1 min. Įmaišyti actą, pomidorų pastą, cukrų ir vandenį (pagal skonį galima įmaišyti aštraus padažo). Užvirinti, sumažinti kaitrą ir troškinti, kol svogūnų pagardas sutirštėja.
- Pagal instrukciją ant pakuotės paruošti dešreles. Pašildyti bandeles.
- Į bandelę įdėkite dešrelę, uždėkite svogūnų pagardo, garstyčių ir raugintų arba troškintų kopūstų. Skanaus!