Naminis guliašas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.

Gardus naminis guliašas. Vos keli ingredientai ir ant stalo garuos patys skaniausi pietūs.

Ingredientai

  • Kiauliena 500 g
  • Svogūnas 2 vnt
  • Miltai 1 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų padažas 3 šaukštas (-ai)
  • Druska 4 g
  • Pipirai 2 g
  • Lauro lapai 2 vnt
  • Petražolės 20 g

Eiga

  1. Kiaulieną supjaustome kubeliais, įdedame į puodą ir apkepiname aliejuje aukštoje temperatūroje apie 5 min.
  2. Į puodą su kiauliena suberiame pjaustytus svogūnus ir maišydami kepame 5-7 min. ant vidutinės ugnies.
  3. Suberiame druską, pipirus, miltus ir maišydami kepame apie 2-3 min. Supilame pomidorų pastą, 2-3 stiklines vandens, įdedame lauro lapų ir uždengiame puodą dangčiu. Troškiname apie 1,5 val.
  4. Paruoštą guliašą, prieš patiekdami, pabarstome smulkintomis petražolėmis.
  5. Patiekiame su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar ryžiais.
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai