Naminis guliašas
Šefo receptai
Įkėlė: Bal 11, 2019
#mėsospatiekalai #troškiniai #guliašas #kiaulienostroškinys #kiaulienosguliašas #kiaulienospatiekalai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.
Gardus naminis guliašas. Vos keli ingredientai ir ant stalo garuos patys skaniausi pietūs.
Ingredientai
- Kiauliena 500 g
- Svogūnas 2 vnt
- Miltai 1 šaukštas (-ai)
- Pomidorų padažas 3 šaukštas (-ai)
- Druska 4 g
- Pipirai 2 g
- Lauro lapai 2 vnt
- Petražolės 20 g
Eiga
- Kiaulieną supjaustome kubeliais, įdedame į puodą ir apkepiname aliejuje aukštoje temperatūroje apie 5 min.
- Į puodą su kiauliena suberiame pjaustytus svogūnus ir maišydami kepame 5-7 min. ant vidutinės ugnies.
- Suberiame druską, pipirus, miltus ir maišydami kepame apie 2-3 min. Supilame pomidorų pastą, 2-3 stiklines vandens, įdedame lauro lapų ir uždengiame puodą dangčiu. Troškiname apie 1,5 val.
- Paruoštą guliašą, prieš patiekdami, pabarstome smulkintomis petražolėmis.
- Patiekiame su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar ryžiais.
- Skanaus:)