Naminiai virtinukai su grybais

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Patys skaniausi virtinukai - tai namuose gaminti virtinukai su sviesto ir grietinės padažu.

Ingredientai

  • Miltai 300 g
  • Druska Pagal skonį
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Grybai virti 400 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Džiuvesėliai 1 šaukštas (-ai)
  • Pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Iš miltų, vandens ir druskos užminkome tešlą. Įmušame kiaušinį ir dar kartą perminkome tešlą.
  2. Sumalame virtus grybus, suberiame smulkintus svogūnus, džiūvėsėlius, druską ir pipirus.
  3. Plonai iškočiojame tešlą. Įspaudžiame ir išpjaustome apskritimus. Į jų viduriuką dedame grybų įdarą. Kraštelius gerai užspaudžiame ir dedame į verdantį vandenį.
  4. Patiekiame su sviesto ir grietinės padažu.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai