Naminiai virtinukai su grybais
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Patys skaniausi virtinukai - tai namuose gaminti virtinukai su sviesto ir grietinės padažu.
Ingredientai
- Miltai 300 g
- Druska Pagal skonį
- Kiaušiniai 1 vnt
- Grybai virti 400 g
- Svogūnas 1 vnt
- Džiuvesėliai 1 šaukštas (-ai)
- Pipirai Pagal skonį
Eiga
- Iš miltų, vandens ir druskos užminkome tešlą. Įmušame kiaušinį ir dar kartą perminkome tešlą.
- Sumalame virtus grybus, suberiame smulkintus svogūnus, džiūvėsėlius, druską ir pipirus.
- Plonai iškočiojame tešlą. Įspaudžiame ir išpjaustome apskritimus. Į jų viduriuką dedame grybų įdarą. Kraštelius gerai užspaudžiame ir dedame į verdantį vandenį.
- Patiekiame su sviesto ir grietinės padažu.
- Skanaus!