Morkų tyrsriubė

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 26, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Daržovių Sultinys 2 ml
  • Morkos 2 vnt
  • Kiaušinio trynys 1 vnt
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Tyrsriubei morkų kiekį reguliuoti pagal norimą sriubos tirštumą.
  2. Nuskustas morkas supjaustyti kubeliais ir virti ant nestiprios kaitros, kol suminkštės. Po to jas išgriebti, pertrinti per sietelį ir vėl sudėti į sultinį. Balinti morkų tyrsriubę kiaušinio tryniu, kurį paruošti kaip ir bulvių tyrsriubei.
  3. Į šią sriubą, prieš paduodant į stalą, galima įdėti atskirai išvirtų ryžių arba ją patiekti su nesaldžiais sausainėliais.
  4. Tyrsriubę galima virti iš morkų, bulvių ir kopūstų lygiomis dalimis.

Panašūs receptai