Morkų salotos su džiovintais vaisiais

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gardžios gurmaniškos morkų salotos.

Ingredientai

  • Morkos 7 vnt
  • Džiovinti abrikosai 10 vnt
  • Džiovintos slyvos 7 vnt
  • Razinos 1 stiklinė (-ės)
  • Džiovinti obuoliai 10 vnt
  • Graikiški riešutai 1 stiklinė (-ės)
  • Medus 1 stiklinė (-ės)
  • Aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Susmulkiname riešutus ir supjaustome kubeliais abrikosus.
  2. Sutarkuojame morkas ir į jas supilame susmulkintus riešutus, razinas, abrikosus ir obuolius su slyvomis.
  3. Pašildome medų ir jį sumaišome su aliejumi ar cinamonu, bus toks padažas.
  4. Gautą padažą užpilame ant morkų su vaisiais ir dedame į šaldytuvą, kad masė įsigertų padažo skonio ir po kelių valandų patiekiame. Skanaus!

Panašūs receptai