Morkų blynų desertas
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Gardūs ir paprastučiai morkų blyneliai su sirupu.
Ingredientai
- Miltai 150 g
- Rudasis cukrus 1 šaukštas (-ai)
- Morkos 2 vnt
- Sviestas 100 g
- Vanilės ekstraktas 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Kiaušiniai 3 vnt
- Riešutai 100 g
- Cukrus 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Gerai išplakame kiaušinius. Morkas sutarkuojame arba sumalame, sudedame į bendrą dubenį.
- Įberiame žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius sumaišytus su miltais, po to pusę šaukštelio cinamono, išlydytą sviestą (pusę masės). Viską gerai išmaišome. Ir kepame blynus keptuvėje patepę sviestu.
- Gaminame sirupą. Išlydome likusį sviestą, supilame rudąjį cukrų ir vanilės ekstraktą, paverdame kiek.
- . Užpilame sirupo, užbarstome riešutų
- Skanaus!