Morkų blynų desertas

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gardūs ir paprastučiai morkų blyneliai su sirupu.

Ingredientai

  • Miltai 150 g
  • Rudasis cukrus 1 šaukštas (-ai)
  • Morkos 2 vnt
  • Sviestas 100 g
  • Vanilės ekstraktas 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Riešutai 100 g
  • Cukrus 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Gerai išplakame kiaušinius. Morkas sutarkuojame arba sumalame, sudedame į bendrą dubenį.
  2. Įberiame žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius sumaišytus su miltais, po to pusę šaukštelio cinamono, išlydytą sviestą (pusę masės). Viską gerai išmaišome. Ir kepame blynus keptuvėje patepę sviestu.
  3. Gaminame sirupą. Išlydome likusį sviestą, supilame rudąjį cukrų ir vanilės ekstraktą, paverdame kiek.
  4. . Užpilame sirupo, užbarstome riešutų
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!