Moliūgų skonio kepta avižinė košė

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Moliūgų skonio kepta avižinė košė

Ingredientai

  • Avižų dribsniai 2 stiklinė (-ės)
  • Avižos 1 stiklinė (-ės)
  • Kepamieji milteliai 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Cinamonas 1 vnt
  • Muškatas 1 vnt
  • Imbieras 1 vnt
  • Gvazdikėliai 1 vnt
  • Rudasis cukrus 1 stiklinė (-ės)
  • Pienas 2 stiklinė (-ės)
  • Moliūgas 2 stiklinė (-ės)
  • Aliejus 1 stiklinė (-ės)
  • Pekano riešutų puselės 1 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Orkaitė – 200C.
  2. Sumaišyti avižinius dribsnius, avižas, kepimo miltelius, druską, prieskoniu ir cukrų.
  3. Sumaišyti pieną, moliūgų tyrę ir aliejų. Skystą masę sumaišyti su avižine mase.
  4. Viską sudėti į kepimo indą ir kepti 20 min.
  5. Išimti, įmaišyti 3/4 stiklinės smulkintų riešutų ir dar kepti 20 min., kol masė paviršiuje apskrus.
  6. Tiekti su klevų sirupu/jogurtu/pienu ir apibarstyti likusiais riešutais.

Panašūs receptai