Migdoliniai sausainiai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Labai skanūs, trapūs, nepakartojamo skonio sausainiai...

Ingredientai

  • Cukraus 250 g
  • Migdolai 250 g
  • Cukraus pudra 250 g
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Miltai Pagal skonį

Eiga

  1. Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus sudedame į dubenį, įberiame cukraus ir plakame, kol susidarys standžios bei blizgios putos. Masė turi būti standi (kad apvertus dubenį, baltymai liktų jame).
  2. Blenderiu arba kavamale sumalame skrudintus riešutus su cukraus pudra iki miltinės konsistencijos.
  3. Riešutų masę atsargiai sumaišome su baltymais iki vientisos masės.
  4. Po šaukštelį masės dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, apibarstome miltais ir kepame apie 15 min. iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sausainiaii gražiai pagels.
  5. Skanaus:)

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!