Migdoliniai sausainiai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
Labai skanūs, trapūs, nepakartojamo skonio sausainiai...
Ingredientai
- Cukraus 250 g
- Migdolai 250 g
- Cukraus pudra 250 g
- Kiaušiniai 3 vnt
- Miltai Pagal skonį
Eiga
- Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus sudedame į dubenį, įberiame cukraus ir plakame, kol susidarys standžios bei blizgios putos. Masė turi būti standi (kad apvertus dubenį, baltymai liktų jame).
- Blenderiu arba kavamale sumalame skrudintus riešutus su cukraus pudra iki miltinės konsistencijos.
- Riešutų masę atsargiai sumaišome su baltymais iki vientisos masės.
- Po šaukštelį masės dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, apibarstome miltais ir kepame apie 15 min. iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sausainiaii gražiai pagels.
- Skanaus:)