Mėsainiai „Sloppy Joe“

Mėsainiai „Sloppy Joe“ turi daug skirtingų receptų. Siūlau išbandyti tradicinį, lengvai pagaminamą variantą.

Mėsainiai „Sloppy Joe“ turi daug skirtingų receptų. Siūlau išbandyti tradicinį, lengvai pagaminamą variantą.

Ingredientai

Aliejus 1 šaukštas (-ai)
Česnakų skiltelės 2 vnt
Jautienos faršas 400 g
Pomidorų padažas 200 ml
Ketčupas Pagal skonį
Rudasis cukrus 2 šaukštas (-ai)
Vorčesterio padažas 2 šaukštas (-ai)
Garstyčios 1 arb. šaukštelis (-iai)
Česnako milteliai Pagal skonį
Malti juodieji pipirai Pagal skonį
Mėsainių bandelės 4 vnt
Rauginti agurkai Pagal skonį
  • 1

    Į didelį puodą įpilkite aliejų ir porą minučių pakepinkite trintą česnaką. Sudėkite jautienos faršą ir pilnai iškepkite. Taip pat pagal skonį galima įdėti įvairių svogūnų arba paprikos ir kepti kartu su mėsa. O norintiems kitokios mėsos, galima naudoti kalakutienos faršą.

  • 2

    Kol faršas kepa, paruoškite padažą. Vidutinio dydžio inde sumaišykite pomidorų padažą, ketčupą, rudąjį cukrų, vorčesterio padažą, garstyčias, česnako miltelius ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.

  • 3

    Padažą užpilkite ant iškeptos mėsos, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes (visas padažas turi būti vienodai šiltas).

  • 4

    Mėsos padažą dėkite ant mėsainio bandelės, pagardinkite rauginto agurko griežinėliais. Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Netikras zuikis su špinatais 30min
Kiaušinių - faršo vyniotinis 30min
Mėsainiai 15min
Kukuliai "ežiukai" 30min