Mėsa drebučiuose
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Mėsa 300 g
- Sultinys 300 g
- Želatina 10 g
- Morkos Pagal skonį
- Pomidorai Pagal skonį
- Petražolės Pagal skonį
Eiga
- Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje, o po to ją išleisti karštame, skaidriame, prieskoniais pagardintame mėsos sultinyje
- Virtą liežuvį ar mėsą supjaustyti skersai raumenų 3-4 mm storio griežinėliais. Į paruoštas formeles ar ant padėklo pilti ploną pradedančios stingti želatinos sluoksnį, ant jo dėti mėsos ar liežuvio gabalėlius ir palikti, kad sustingtų. Ant sustingusios želatinos dėti įvairiomis formomis supjaustytas morkas, petražolių lapelius ir vėl užpilti sultinyje ištirpinta želatina.