Medumi glazūruotos morkos

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Medumi glazūruotos morkos - puikus garnyras tinkantis prie įvairių patiekalų. Šį būdą naudoti galite su visomis mėgiamomis daržovėmis.

Ingredientai

  • Morkos 300 g
  • Medus 2 šaukštas (-ai)
  • Citrinos sultys 1 vnt
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Šviežios petražolės Pagal skonį

Eiga

  1. Užkaiskite vandenį, įpilkite druskos, sudėkite morkas, pavirkite iki kol suminkštės, apie 6 minutes.
  2. Nusausinkite morkas ir įdėkite į keptuvę su sviestu, medumi, citrinos sultimis, supjaustytomis petražolėmis. Kepinkite apie 6 minutes. Galite taip pat įdėti riešutų, sezamo sėklų, saulėgrąžų ir česnako, jeigu mėgstate.
  3. Apibarstykite druska, pipirais ir šviežiomis petražolėmis.
  4. Taip kepinti galite įvairias mėgstamas daržoves.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai