Medumi glazūruotos morkos
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Medumi glazūruotos morkos - puikus garnyras tinkantis prie įvairių patiekalų. Šį būdą naudoti galite su visomis mėgiamomis daržovėmis.
Ingredientai
- Morkos 300 g
- Medus 2 šaukštas (-ai)
- Citrinos sultys 1 vnt
- Juodieji pipirai Pagal skonį
- Šviežios petražolės Pagal skonį
Eiga
- Užkaiskite vandenį, įpilkite druskos, sudėkite morkas, pavirkite iki kol suminkštės, apie 6 minutes.
- Nusausinkite morkas ir įdėkite į keptuvę su sviestu, medumi, citrinos sultimis, supjaustytomis petražolėmis. Kepinkite apie 6 minutes. Galite taip pat įdėti riešutų, sezamo sėklų, saulėgrąžų ir česnako, jeigu mėgstate.
- Apibarstykite druska, pipirais ir šviežiomis petražolėmis.
- Taip kepinti galite įvairias mėgstamas daržoves.
- Skanaus!