Makaronai su voveraitėmis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Tradicinius pievagrybius pakeiskite voveraitėmis. Šis grybas puikiai dera su makaronais.

Ingredientai

  • Spagetti makaronai 110 g
  • Voveraitės 85 g
  • Sviestas 30 g
  • Česnako skiltelė (trinta) 1 vnt
  • Tarkuotas parmezano sūris (ar kitas sūris pagal skonį) Pagal skonį
  • Smulkintos petražolės 1 šaukštas (-ai)
  • Druska, malti pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakelio.
  2. Švarius grybus perpjaukite per ilgį į ketvirčius.
  3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite voveraites ir česnaką. Pagardinkite druska. Kepkite apie porą minučių, kol grybai tampa minkšti, o česnakas tampa auksinio atspalvio.
  4. Makaronus paskirstykite į dvi lėkštes, ant jų sudėkite grybus. Pagardinkite pipirais, parmezano sūriu ir petražolėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!