Makaronai su voveraitėmis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Tradicinius pievagrybius pakeiskite voveraitėmis. Šis grybas puikiai dera su makaronais.
Ingredientai
- Spagetti makaronai 110 g
- Voveraitės 85 g
- Sviestas 30 g
- Česnako skiltelė (trinta) 1 vnt
- Tarkuotas parmezano sūris (ar kitas sūris pagal skonį) Pagal skonį
- Smulkintos petražolės 1 šaukštas (-ai)
- Druska, malti pipirai Pagal skonį
Eiga
- Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakelio.
- Švarius grybus perpjaukite per ilgį į ketvirčius.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite voveraites ir česnaką. Pagardinkite druska. Kepkite apie porą minučių, kol grybai tampa minkšti, o česnakas tampa auksinio atspalvio.
- Makaronus paskirstykite į dvi lėkštes, ant jų sudėkite grybus. Pagardinkite pipirais, parmezano sūriu ir petražolėmis.