Makaronai su sūriu ir faršu

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Šis makaronų receptas patiks net išrankiausiems valgytojams.

Ingredientai

  • Faršas 500 g
  • Pomidorai 300 g
  • Sultinys 2 stiklinė (-ės)
  • Makaronai 300 g
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • Pienas 70 ml
  • Sūris 200 g
  • Druska 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai 1 žiupsnelis

Eiga

  1. Faršą apkepame keptuvėje, pagardiname druska ir pipirais, suberiame smulkintus pomidorus.
  2. Į puodą supilame 2 stiklines paruošto sultinio. Kai jis užverda, suberiame makaronus.
  3. Kol makaronai verda, galime pradėti gaminti padažą: į atskirą keptuvę sudedame apie 2 šaukštus sviesto ir 2 šaukštus miltų. Nuolatos maišant kepame, kol apskrus iki auksinės spalvos, tada supilame pieną ir dar kartą gerai išmaišome, leidžiame truputi pavirti ir suberiame tarkuotą sūrį.
  4. Virtus makaronus ir faršą atsargiai supilame į pasiruoštą padažą ir atsargiai išmaišome.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!