Makaronai su sūriu ir faršu
Šefo receptai
Įkėlė: Bir 4, 2019
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Šis makaronų receptas patiks net išrankiausiems valgytojams.
Ingredientai
- Faršas 500 g
- Pomidorai 300 g
- Sultinys 2 stiklinė (-ės)
- Makaronai 300 g
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Miltai 2 šaukštas (-ai)
- Pienas 70 ml
- Sūris 200 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Eiga
- Faršą apkepame keptuvėje, pagardiname druska ir pipirais, suberiame smulkintus pomidorus.
- Į puodą supilame 2 stiklines paruošto sultinio. Kai jis užverda, suberiame makaronus.
- Kol makaronai verda, galime pradėti gaminti padažą: į atskirą keptuvę sudedame apie 2 šaukštus sviesto ir 2 šaukštus miltų. Nuolatos maišant kepame, kol apskrus iki auksinės spalvos, tada supilame pieną ir dar kartą gerai išmaišome, leidžiame truputi pavirti ir suberiame tarkuotą sūrį.
- Virtus makaronus ir faršą atsargiai supilame į pasiruoštą padažą ir atsargiai išmaišome.
- Skanaus!