Makaronai su pievagrybiais ir moliūgu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Greitai paruošiami makaronai su pievagrybiais ir moliūgu.
Ingredientai
- Spagetti makaronai 400 g
- Rudieji pievagrybiai 400 g
- Moliūgas 300 g
- Grietinėlė 150 g
- Pienas 100 ml
- Fermentinis sūris 400 g
- Druska Pagal skonį
- Bazilikas Pagal skonį
Eiga
- Susmulkinkite grybus taip kaip jums patinka, meskite į pasūdytą vandenį ir pavirkite 10min.
- Susmulkinkite moliūgą kubeliais, meskite juos į įkaitintą keptuvę, iškart įspauskite česnako skilteles, žiupsnį druskos, šiek tiek pipirų, baziliko taip pat didesnį žiupsnį. Kepinkite moliūgus iki kol taps minkšti.
- Greičiausiai vanduo makaronams bus užviręs, taigi meskite, pasūdykite, virkite pagal pakuotėje nurodytas instrukcijas.
- Į ketuvę, kurioje iškepė moliūgai suberkite grybus (stenkites kad jie būtų kuo sausesni).Apkepkite porą minučių. Tada pilkite pusę grietinėlės, gerą saują tarkuoto Džiugo, ir mažiau nei pusę stiklinės pieno. Maišykite, Žiūrėkite kaip viskas atrodo, jei norite skysčiau pilkite dar grietinėlės ir pieno, jei tirščiau, dar sūrio ir šiek tiek pieno su grietinėle.Aš dėjau maždaug dvi saujas sūrio, 150g grietinėlės ir apie pusę stiklinės pieno.
- Makaronai bus jau išvirę.Nupilkite nuo jų vandenį, ir tada supikite moliūgų ir grybų padažą.Išmaišykite.
- Ant viršaus galite pabarstyti dar Džiugo.