Makaronai su lašiša ir grietinėlės padažu

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Kai reikia gardžių pietų ar vakarienės labai greitai:) 

Ingredientai

  • Lašišos filė 300 g
  • Fermentinis sūris 50 g
  • Grietinėlė 200 ml
  • Sviestas 30 g
  • Žalumynai Pagal skonį
  • Druska, pipirai Pagal skonį
  • Makaronai 200 g

Eiga

  1. Makaronus išverdame taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Gilesnėje keptuvėje ištirpiname sviestą, dedame kubeliais pjaustytą lašišą ir pakepiname kelias minutes (lašiša gali būti tiek šviežia, tiek sūdyta, tiek šaltai rūkyta).
  3. Pilame grietinėlę, pagardiname druska ir pipirais. Sudedame išvirtus, nukoštus makaronus, išmaišome ir dar minutėlę pakaitiname.
  4. Prieš patiekdami, pabarstome tarkuotu sūriu, smulkintais krapais ar kitais žalumynais.
  5. Štai ir viskas - mėgaujamės!

Panašūs receptai