Makaronai su bolonės padažu

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai skanu, sotu.

Ingredientai

  • Morkos 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Pievagrybiai 2 vnt
  • Faršas 300 g
  • Konservuoti pomidorai 400 g
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Pirmiausia giliame puode ar keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname morkas. Tada beriame kapotą svogūną ir smulkintus grybus. Šiek tiek patroškiname. Pasūdome.Dedame kapotą česnaką.
  2. Į daržoves dedame maltos jautienos (aš dėjau kiaulieną maišytą su jautieną). Vėl pasūdome, pabarstome pipirais, raudonėliu. Kepdami viską pastoviai maišome, kad viskas tolygiai apsitroškintų.
  3. Dedame pomidorų pastos. Išmaišome. Pilame vyną, leidžiame jam nugaruoti. Dedame trintus pomidorus. Išmaišome.
  4. Pilame pieną ir viską troškiname, pamaišydami, kol padažas sutirštės.
  5. Kol padažas troškinasi, išverdame makaronus. Juos nukošiame, pašlakstome aliejumi. Tiekiame su padažu, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių, parmezanu ar kitu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!