Lietiniai su špinatų, varškės ir pelėsinio sūrio įdaru

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Svogūnas 1 vnt
  • Špinatai 100 g
  • Varškė 1 vnt
  • Muškato riešutas 1 vnt
  • Pelėsinis sūris 200 g

Eiga

  1. 1 nemažą svogūną smulkiai sukapoti ir pakepti aliejuje, kai jis suminkštėja, sudėti nuplautus ir supjaustytus špinatus, pakepinti. (Špinatai kepami labai susitraukia todėl galima įsivaizduoti, kad jų reikės nemažai).
  2. 1 pakelį varškės pagardinti druska (nepersūdykit, kadangi pelėsinis sūris duoda nemažai sūrumo), pipirais, tarkuotu muškato riešutu ir saujele šviežių susmulkintų krapų.
  3. Sutrupinau ~200 g pelėsinio sūrio (mėlynojo pelėsio, šįkart naudojau lietuvišką "Aurą"). Įdaras lietiniams paruoštas.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!