Lietiniai su apelsininiu kremu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Blynai pasakiškas patiekalas, kuris niekada nenusibosta, nes galima improvizuoti ir gaminti su įvairias pagardais. Vienas iš jų čia!
Ingredientai
- Sviestas 100 g
- Miltai 2 šaukštas (-ai)
- Apelsinų žievelės 1 vnt
- Apelsinų sultys 2 vnt
- Vanilinis cukrus 1 pakuotė (-ės)
- Grietinėlė 300 ml
- Cukrus 1 šaukštas (-ai)
- Apelsinai 2 skiltelė (-ės)
Eiga
- Padažui keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.
- Maišydami po truputį supilkite apelsinų sultis, suberkite apelsino odelę, cukrų ir vanilinį cukrų.
- Įmaišykite grietinėlę (100g). Kai padažas užvirs, nuimkite nuo ugnies.
- Pailgoje lėkštėje sudėkite sulankstytus lietinius, apliekite padažu ir dekoruokite plakta pasaldinta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.