Lietiniai su apelsininiu kremu

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Blynai pasakiškas patiekalas, kuris niekada nenusibosta, nes galima improvizuoti ir gaminti su įvairias pagardais. Vienas iš jų čia!

Ingredientai

  • Sviestas 100 g
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • Apelsinų žievelės 1 vnt
  • Apelsinų sultys 2 vnt
  • Vanilinis cukrus 1 pakuotė (-ės)
  • Grietinėlė 300 ml
  • Cukrus 1 šaukštas (-ai)
  • Apelsinai 2 skiltelė (-ės)

Eiga

  1. Padažui keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.
  2. Maišydami po truputį supilkite apelsinų sultis, suberkite apelsino odelę, cukrų ir vanilinį cukrų.
  3. Įmaišykite grietinėlę (100g). Kai padažas užvirs, nuimkite nuo ugnies.
  4. Pailgoje lėkštėje sudėkite sulankstytus lietinius, apliekite padažu ir dekoruokite plakta pasaldinta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!