Lęšių ir morkų sriuba
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Svogūnas 1 vnt
- Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Salierai 2 vnt
- Morkos 3 vnt
- Kmynai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Kalendra 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Aitriosios paprikos prieskoniai 1 vnt
- Daržovių Sultinys 800 ml
- Lęšiai 100 g
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai Pagal skonį
- Parmezano sūris Pagal skonį
Eiga
- Svogūną, salierus ir morkas supjaustyti vienodais kubeliais.
- Įkaitintame aliejuje apkepti svogūną ir salierus, kol suminkštės. Sudėti morkas, lęšius, prieskonius, supilti sultinį, užvirinti ir virti 15-20 min., kol lęšiai išvirs, o morkos suminkštės.
- Supilstyti į dubenėlius, pabarstyti sūriu ir pipirais.