Lęšių ir morkų sriuba

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Svogūnas 1 vnt
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Salierai 2 vnt
  • Morkos 3 vnt
  • Kmynai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kalendra 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Aitriosios paprikos prieskoniai 1 vnt
  • Daržovių Sultinys 800 ml
  • Lęšiai 100 g
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Parmezano sūris Pagal skonį

Eiga

  1. Svogūną, salierus ir morkas supjaustyti vienodais kubeliais.
  2. Įkaitintame aliejuje apkepti svogūną ir salierus, kol suminkštės. Sudėti morkas, lęšius, prieskonius, supilti sultinį, užvirinti ir virti 15-20 min., kol lęšiai išvirs, o morkos suminkštės.
  3. Supilstyti į dubenėlius, pabarstyti sūriu ir pipirais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!