Lavašai su lašiša ir lydytu sūreliu
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ypatingo skonio užkandis. Paprasčiausi lavašai su lašiša ir lydytu sūreliu, tačiau skonis tikrai ypatingas ir puikiai tiks kaip šventinio stalo užkandis.
Ingredientai
- Lašiša sūdyta arba rūkyta 250 g
- Lydyto sūrelio 150 g
- Petražolės arba krapai 2 šaukštas (-ai)
- Citrina Pagal skonį
Eiga
- Sūrelius gerai ištrinkite su kapotomis petražolėmis. Šia mase ištepkite išskleistą lavašo lakštą, ant viršaus sudėliokite plonomis riekelėmis pjaustytą lašišą.
- Susukite suktinuką, jį standžiai įvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve nuo 30 min. iki valandos.
- Atvėsintą suktinuką supjaustykite. Tiekiant galite apšlakstyti citrinos sultimis. Ruošdami suktinukus papildomai galite panaudoti salotų lapus, agurkus, virtus kiaušinius.
- Jeigu norite patiekti kaip šiltus užkandžius, galite pašildyti ir keik pakepinti orkaitėje, tuomet pats lavašas bus traškesnis.