Lašišos salotos

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Salotos, labai papuošiančios Jūsų šventinį stalą ir ne tik.

Ingredientai

  • Lašišos filė 400 g
  • Druska Pagal skonį
  • Kalendra 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Ciberžolė 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kuminas 1 šaukštas (-ai)
  • Persimonai 1 vnt
  • Petražolės 2 šaukštas (-ai)
  • Romėninės salotos 1 vnt
  • Pistacijos 100 g
  • Radicchio salotos,raudonoji salota 1 vnt
  • Špinatai 100 g
  • Granatos vaisius 1 vnt
  • Aliejaus 5 šaukštas (-ai)
  • Baltojo vyno acto 3 arb. šaukštelis (-iai)
  • Citrina 1 vnt
  • Jelapenas Pagal skonį

Eiga

  1. Pirmiausia pasiruoškite lašišos file.
  2. Visus prieskonius galite suberti į šiek tiek patrinti (ypač kiminą reikėtų šiek tiek sutrinti).
  3. Prieskoniais pabarstyti lašišą ir įdėti kepti.
  4. Supjaustome visas salotas ir persimonus.
  5. Ruošiame padažą: Išspaudžiame apie pusę citrinos, įberiame druskos ir įpilame aliejaus, viską sumaišome ir įdedame jalapeno ir petražolių.
  6. Šiek tiek pasmulkiname pisitacijas.
  7. Supjaustome iškepusią lašišą ir dedame į salotas, užbarstome pistacijų riešutais ir granatos sėklytėmis ir galiausiai viską apliejame padažu. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!