Lašišos kepsneliai

Žolelėmis pagardintas žuvies kepsnys

Žolelėmis pagardintas žuvies kepsnys

Ingredientai

Lašišos filė 4 vnt
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
Petražolės 2 šaukštas (-ai)
Krapai 2 šaukštas (-ai)
Garstyčios 2 šaukštas (-ai)
Citrinų sultys 3 g
Vermutas 2 šaukštas (-ai)
Česnakas 1 skiltelė (-ės)
Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Atsikirpti 4 lapus maistinės kepimo folijos, viršutinį lapą ištepti alyvuogių aliejumi;

  • 2

    Lašišos gabalėlius nuplauti po tekančiu vandeniu, nusausinti;

  • 3

    Į dubenėlį supilti ingredientus marinavimui: kapotas petražoles, krapus, garstyčias, citrinų sultys, vermutą, druską, išspaustą česnaką ir išmaišyti;

  • 4

    Lašišą gabalėlius dėti ant kepimo folijos oda žemyn, tepti pasiruoštu marinatu;

  • 5

    Foliją sandariai užsukti ir kepti 170 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Kepta lašiša 30min
Žuvies kotletai 5min
Žuvis su daržovėmis 15min
Troškinta žuvis su daržovėmis 15min
Greitai paruošiama menkė 15min