Lašiša su krevečių padažu
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Lašiša su krevečių padažu
Ingredientai
- Lašiša 250 g
- Krevetės 30 g
- Svogūnas 1 vnt
- Sviestas 80 g
- Miltai 1 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Žuvies pireskoniai Pagal skonį
- Krapai Pagal skonį
Eiga
- Žuvį nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir paskaninkite prieskoniais. Palaukite apie 30 min. Keptuvėje su sviestu (30 g) pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių ir miltus. Gerai sumaišykite.
- Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo.
- Keptuvę nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintus krapus. Lašišą kepkite kitoje keptuvėje su sviestu (50 g). Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinų sulčių, užpilkite padažo.