Lašiša su klevų sirupu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Skoniu šiai lašišai neprilygsta niekas ir labai lengva paruošti!
Ingredientai
- Klevų sirupas 50 ml
- Sojos padažas 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Česnakinė druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Lašišos filė 500 g
Eiga
- Sutarkuokite česnakus ir suberkite į vieną dubenį su klevų sirupu, sojų padažu, maltu česnaku ir maltais juodaisiais pipirais.
- Sudėkite lašišą į negilią stiklinę kepimo lėkštę ir apliekite pagamintu padažu. Uždenkite ir leiskite 30 minučių marinuotis šaldytuve.
- Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
- Atidengtą lašišą kepkite 20 minučių arba kol ji taps biri.