Lašiša su klevų sirupu

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Skoniu šiai lašišai neprilygsta niekas ir labai lengva paruošti!

Ingredientai

  • Klevų sirupas 50 ml
  • Sojos padažas 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Česnakinė druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Lašišos filė 500 g

Eiga

  1. Sutarkuokite česnakus ir suberkite į vieną dubenį su klevų sirupu, sojų padažu, maltu česnaku ir maltais juodaisiais pipirais.
  2. Sudėkite lašišą į negilią stiklinę kepimo lėkštę ir apliekite pagamintu padažu. Uždenkite ir leiskite 30 minučių marinuotis šaldytuve.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
  4. Atidengtą lašišą kepkite 20 minučių arba kol ji taps biri.

Panašūs receptai