Lašiša, kepta ant grotelių
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Žuvies megėjams siūlome išmėginti lašišą, keptą ant grotelių.
Ingredientai
- Lašišos filė 600 g
- Alyvuogių aliejus 5 šaukštas (-ai)
- Česnako milteliai 4 arb. šaukštelis (-iai)
- Pipirų mišinys Pagal skonį
- Bazilikas Pagal skonį
- Druska 1 šaukštas (-ai)
Eiga
- Nuplauname ir nusausiname lašišą. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
- Prieskonius sudedame į nedidelį indą ir gerai išmaišome.
- Prieskonių mišinyje apvaliojame lašišą ir paliekame marinuotis apie 15 min.
- Kepame po 2 - 3 minutes iš abiejų pusių.
- Patiekiame su ryžiai ir/arba daržovėmis (šviežiomis arba keptomis ant grotelių).
- Skanaus:)