Lašiša, kepta ant grotelių

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Žuvies megėjams siūlome išmėginti lašišą, keptą ant grotelių.

Ingredientai

  • Lašišos filė 600 g
  • Alyvuogių aliejus 5 šaukštas (-ai)
  • Česnako milteliai 4 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pipirų mišinys Pagal skonį
  • Bazilikas Pagal skonį
  • Druska 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Nuplauname ir nusausiname lašišą. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
  2. Prieskonius sudedame į nedidelį indą ir gerai išmaišome.
  3. Prieskonių mišinyje apvaliojame lašišą ir paliekame marinuotis apie 15 min.
  4. Kepame po 2 - 3 minutes iš abiejų pusių.
  5. Patiekiame su ryžiai ir/arba daržovėmis (šviežiomis arba keptomis ant grotelių).
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai