Laimės pasagėlės
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Miltai 250 g
- Cukrus 70 g
- Vanilė 1 vnt
- Migdolai 100 g
- Sviestas 210 g
- Cukraus pudra 3 šaukštas (-ai)
Eiga
- Miltus, cukrų, pusę vanilinio cukraus suberkite ant lentos. Sudėkite supjaustytą sviestą, sudėkite migdolus, viską sukapokite dideliu peiliu ir suminkykite stangrią tešlą. Suvyniokite į plėvelę ir 1 val. padėkite į šaldytuvą. Iš tešlos suvoliokite 3 cm skersmens ritinius ir supjaustykytemaždaug piršto storio skrituliukais, iš kurių padarykite pasagėles.
- Jas sudėkite į popieriumi išklotą skardą ir kepkite 15-20 min. vidutinio kaštumo orkaitėje. Likusį vanilinį cukrų sumaišykite su cukraus pudra ir apibarstykite iškeptas pasagėles.