Kynva Bowls’as
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Puikus kynva Bowls’o receptas. Už jį dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Bolivinė balanda 100 g
- Špinatai 20 g
- Konservuoti kukurūzai 30 g
- Juodosios alyvuogės 40 g
- Mažieji pomidorai 80 g
- Agurkas 50 g
- Saulėje džiovinti pomidorai 40 g
- Fetos sūris 80 g
- Alyvogių aliejus 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Žalios citrinos sultys 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Česnakų skiltelės 2 vnt
- Garstyčių 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Medus 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Norint skaniai paruošti kynva, reiktų keptuvėje jas kelias minutes paskrudinti ant aliejaus ir tada virti. Verdame su dvigubai daugiau vandens (pasūdyto) arba sultinio ant nedidelės ugnies apie 15min., o kai nebelieka vandens išjungiame ugnį, uždengiame puodą ir paliekame pastovėti dar 10min.
- Visus Bowls’o ingredientus susipjaustom norimo dydžio gabaliukais, sumaišom padažui skirtus produktus ir patiekiame su atvėsintomis kynva kruopomis. Lėkštėje patiekiant galima gražiai atskirais produktais sudėlioti Bowls‘a arba tiesiog viską sumaišyti. Skanaus!