Kynva Bowls’as

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Puikus kynva Bowls’o receptas. Už jį dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Bolivinė balanda 100 g
  • Špinatai 20 g
  • Konservuoti kukurūzai 30 g
  • Juodosios alyvuogės 40 g
  • Mažieji pomidorai 80 g
  • Agurkas 50 g
  • Saulėje džiovinti pomidorai 40 g
  • Fetos sūris 80 g
  • Alyvogių aliejus 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Žalios citrinos sultys 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Česnakų skiltelės 2 vnt
  • Garstyčių 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Medus 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Norint skaniai paruošti kynva, reiktų keptuvėje jas kelias minutes paskrudinti ant aliejaus ir tada virti. Verdame su dvigubai daugiau vandens (pasūdyto) arba sultinio ant nedidelės ugnies apie 15min., o kai nebelieka vandens išjungiame ugnį, uždengiame puodą ir paliekame pastovėti dar 10min.
  2. Visus Bowls’o ingredientus susipjaustom norimo dydžio gabaliukais, sumaišom padažui skirtus produktus ir patiekiame su atvėsintomis kynva kruopomis. Lėkštėje patiekiant galima gražiai atskirais produktais sudėlioti Bowls‘a arba tiesiog viską sumaišyti. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!