Krevetės su grybais

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Grybai 200 g
  • Aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Svogūnas 2 vnt
  • Čili pipiras 1 vnt
  • Vynas baltas 1 stiklinė (-ės)
  • Aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Gilioje keptuvėje ir karštame aliejuje kepinkite svogūnus ir grybus (apie 5 min), kartas nuo karto pamaišant.
  2. Įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą čili pipiro ankštį.
  3. Suberkite atšildytas krevetes, supilkite vyną ir troškinkite dar apie 5 minutes.
  4. Skaniausia patiekiant su padažu ir skrebučiais, kuriuos galima pabarstytu druska ar įtrinti česnaku.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!