Krevetės su grybais
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ingredientai
- Grybai 200 g
- Aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Svogūnas 2 vnt
- Čili pipiras 1 vnt
- Vynas baltas 1 stiklinė (-ės)
- Aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai Pagal skonį
Eiga
- Gilioje keptuvėje ir karštame aliejuje kepinkite svogūnus ir grybus (apie 5 min), kartas nuo karto pamaišant.
- Įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą čili pipiro ankštį.
- Suberkite atšildytas krevetes, supilkite vyną ir troškinkite dar apie 5 minutes.
- Skaniausia patiekiant su padažu ir skrebučiais, kuriuos galima pabarstytu druska ar įtrinti česnaku.