Krabų lazdelių salotos „limbo“
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Krabų lazdelių salotos „limbo“
Ingredientai
- Krabų lazdelės 10 vnt
- Kivi 2 vnt
- Agurkai 2 vnt
- Citrina 1 vnt
- Salotų lapai 4 vnt
- Avokadas 1 vnt
- Alyvuogių aliejus 5 šaukštas (-ai)
Eiga
- Krabų lazdeles supjaustykite 4–5 cm ilgio gabalėliais.
- Agurkus, nuluptus kivius supjaustykite kubeliais.
- Citriną nulupkite, pusę jos supjaustykite mažais kubeliais, sėklas išmeskite.
- Supjaustytas daržoves ir krabų lazdeles sumaišykite.
- Iš avokado darome padažą. Avokadą nulupkite, išimkite kaulą, minkštimą sutrinkite šakute. Išsunkite į jį likusios citrinos puselės sultis. Įpilkite alyvų aliejų, įberkite prieskonių, ir gerai išmaišykite.
- Salotų lapus nuplaukite. Serviruokite ant jų krabų lazdelių salotas, užpilkite padažu.