Koldūnų užkepėlė
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Paprastas, bet neprastas greitų pietų ar vakarienės receptas.
Ingredientai
- Koldūnai 500 g
- Svogūnas 1 vnt
- Fermentinis sūris 100 g
- Grietinė 4 šaukštas (-ai)
- Pomidorų padažas 4 šaukštas (-ai)
- Česnakų skiltelės 4 vnt
- Krapai Pagal skonį
Eiga
- Išvirtus koldūnus sudedame į kepimo indą.
- Apkepiname keptuvėje svogūnus.
- Į dubenėlį sudedame grietinę, pomidorų padažą, krapus, apkepintą svogūną, supjaustytą česnaką, sutarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišome ir užpilame ant koldūnų.
- Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 min.
- Skanaus!