Koldūnų užkepėlė

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Paprastas, bet neprastas greitų pietų ar vakarienės receptas.

Ingredientai

  • Koldūnai 500 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Fermentinis sūris 100 g
  • Grietinė 4 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų padažas 4 šaukštas (-ai)
  • Česnakų skiltelės 4 vnt
  • Krapai Pagal skonį

Eiga

  1. Išvirtus koldūnus sudedame į kepimo indą.
  2. Apkepiname keptuvėje svogūnus.
  3. Į dubenėlį sudedame grietinę, pomidorų padažą, krapus, apkepintą svogūną, supjaustytą česnaką, sutarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišome ir užpilame ant koldūnų.
  4. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 min.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai