Koldūnai „atgal į praeitį“

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Miltai 200 g
  • Vanduo Pagal skonį
  • Varškė 1 pakuotė (-ės)
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Druska Pagal skonį
  • Cukrus Pagal skonį
  • Mėta Pagal skonį
  • Grietinė Pagal skonį
  • Sviestas Pagal skonį
  • Česnakinė druska Pagal skonį

Eiga

  1. Sumaišyti ir išminkyti tešlą. Ją padalinti į 4 dalis.
  2. 1 dalį plonai iškočiojus užtiesti ant koldūnų gaminimo formos.
  3. Į kiekvieną koldūno akutę įdėti įdarą
  4. 2 dalį iškočioti ir užtiesti ant gaminimo formos su tešla ir įdaru
  5. Užspausti su kočėlu 2 dalį ir apvertus formą tiesiog iškratyti mažučius ir gražius koldūnus.
  6. Tą patį padaryti su likusia tešla.
  7. Koldūnus dedame į verdantį vandenį ir verdame apie 7-8 min.
  8. Į indą kur dėsime išvirtus,įdedame sviesto, grietinės, česnakinės koldūnų druskos ir sudedame išvirtus koldūnus

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!