Kokosinis Čija sėklų desertas

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Kai reikia sveikuoliško ir originalaus deserto, gaminamės kokosinį čija sėklų pudingą. Jame puikiai dera čija sėklos, šviežios uogos ir kokosiniai skoniai. Skanu, sveika ir labai gražu! Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui

Ingredientai

  • Čija sėklos 50 g
  • Kokoso kremas 1 skardinė (-ės)
  • Kokosų skonio sirupas 3 šaukštas (-ai)
  • Kokoso drožlės 4 šaukštas (-ai)
  • Rūgštesnių uogų uogienė 3 šaukštas (-ai)
  • Uogos papuošimui 1 sauja (-os)

Eiga

  1. Čija sėklas užpilame vandeniu iš vakaro arba bent pusvalandį prieš gaminimą, kad išbrinktų.
  2. Išbrinkusias sumaišome su kokoso kremu, kokoso drožlėmis ir kokoso sirupu.
  3. Patiekiant ant viršaus uždedame rūgštesnių uogų uogienės, apibarstome kokoso drožlėmis ir papuošiame kitokiomis uogomis, labai tinka šilauogės.
  4. Skanaus :)

Panašūs receptai