Kokosinė juodųjų ryžių košė

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Vis pamirštame apie juoduosius ryžius, kurie, iš tiesų, yra patys maistingiausi, tačiau primiršti ir mažai naudojami. Jeigu niekada nebandėte, tiesiog būtina išbandyti! Juo labiau, kad ši kokosinė juodųjų ryžių košė yra tiesiog tobulo skonio. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Juodieji ryžiai 200 g
  • Kokoso pienas 100 g
  • Kokoso drožlės 50 g
  • Kokosų skonio sirupas Pagal skonį

Eiga

  1. Juoduosius ryžius verdame su dvigubai daugiau vandens, apie 30-40 minučių.
  2. Kai ryžiai beveik išvirė, pilame kokoso pieną ir dar šiek tiek maišant paverdame.
  3. Kokoso drožles galima šiek tiek pakepinti keptuvėje, tačiau tai nėra būtina ir galima jas dėti tiesiai į koše.
  4. Pagardinimui ir visai kokosų skonių eilutei užbaigti pilame kokoso skonio sirupą, tačiau tai gali būti ir kokosų žiedų cukrus ar tiesiog rudasis cukrus.

Panašūs receptai