Kiaušinių - faršo vyniotinis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Kiaušinių - faršo vyniotinis
Ingredientai
- Kiaušiniai 6 vnt
- Majonezas 250 g
- Faršas 500 g
- Svogūnas 1 vnt
Eiga
- Kiaušinius 5 sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.
- Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.