Kiaulienos šašlykas su majonezu ir alumi
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.
Labai geras ir skanus!
Ingredientai
- Kiaulienos sprandinė 2 kg
- Svogūnas 2 vnt
- Majonezas 250 g
- Juodieji pipirai 2 šaukštas (-ai)
- Alus Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas.
- Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite.
- Kai sudėsite kepti mėsą, paruoškite padažą – išėmę iš marinato svogūnus, juos pakepinkite, sumaišykite su majonezu ir kečupu.