Kiaulienos šašlykas su majonezu ir alumi

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.

Labai geras ir skanus!

Ingredientai

  • Kiaulienos sprandinė 2 kg
  • Svogūnas 2 vnt
  • Majonezas 250 g
  • Juodieji pipirai 2 šaukštas (-ai)
  • Alus Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas.
  2. Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite.
  3. Kai sudėsite kepti mėsą, paruoškite padažą – išėmę iš marinato svogūnus, juos pakepinkite, sumaišykite su majonezu ir kečupu.

Panašūs receptai